Masterminds of Change

Blijf jezelf ontwikkelen met trainers die de overheid van binnenuit kennen
Neem contact op

Agenda

Meld je aan of plan een afspraak in

We staan nog dagelijks met onze voeten in de klei. Dat maakt dat we in onze trainingen veel meer zijn dan een techniek. Met veel ervaring en passie sluiten we aan op jouw praktijkcases. Daarop coachen wij je, maar ook Scrum en SAFe certificeringen zijn mogelijk. Onze trainingen zijn nu online en wellicht straks weer face-to-face!

Agile
Leadership

2 DAGDELEN

14 en 28 april

Een training voor transformatieleiders en organisatieveranderaars die zich willen oriënteren op de (on)mogelijkheden van Agile.

Mastering Agile in my business

4 DAGDELEN

op afspraak

Deze training is bedoeld voor mensen die zich in de Scrumaanpak willen verdiepen en die mogelijk willen gaan toepassen.

Agile Governance and Control

1 DAGDEEL

21 mei

In deze online training brengen we je in een dagdeel op de hoogte van actuele en bewezen Agile praktijkcases.

Mastering Public Scrum

4 MIDDAGEN

17, 24 juni, 8 en 15 juli

In deze training combineren we Scrum theorie en Agile principes met de gedegen ervaring die wij bij de overheid hebben opgedaan.

Trainers

Sabina Renshof en Gerard Hoogendijk zijn twee verandermanagers. Beiden hebben ze ruim 20 jaar werkervaring in Agile transformaties voor rijksoverheid en lokale overheden als de Belastingdienst, DNB, BZK, NVWA, ProRail, Philips, Gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

Sabina Renshof

Naast gepassioneerd agilista ben ik zangeres. Ik werk sinds 2009 met Agile, Scrum en andere raamwerken (SAFe). Van teamlevel, tot programma’s tot directies begeleidde en begeleid ik. Ik lardeer de training met vele voorbeelden uit mijn ervaring als coach, mentor, adviseur en leider in veranderingen.

Gerard Hoogendijk

Als Veranderaar in het publieke domein en Agile Coach help ik bestuurders, leidinggevenden en medewerkers van publieke organisaties in het praktisch versterken van verandervermogen in de complexe en snel veranderende samenleving. Onder meer via toepassing van het raamwerk Scrum in de publieke financiën en bedrijfsvoering.

Wat is inbegrepen in onze trainingen

Onze trainingen worden op een agile manier gegeven, met veel groepswerk, zelfsturend en werkend vanuit basisprincipes.

Dit zeggen onze deelnemers

“Sabina heeft bij ons een in-house training Leading SAFe verzorgd voor onze agile coaches/scrum masters. Haar kennis en praktijk ervaring maken het een levendige training met goede dynamiek en interactie, wat het verschil maakt met veel andere trainers. Onze mensen zijn zeer enthousiast over de inhoud van haar training en wijze van training, de volgende keer komt ze weer!”

Roel van Stiphout, L&vS Group

“Gerard is een prettige, uitdagende, rustige en kritische docent. Hij heeft voor de gemeente Zutphen een aantal scrummasters en productowners opgeleid. Voor mij was deze opleiding een stimulans om verder te gaan als scrummaster en -coach. Inmiddels ben ik met pre pensioen en als ZZP-er aan de slag. Gerard blijft mij volgen en dat vind ik heel bijzonder!”

Jo Kloosters, Jo Kloosters scrum en meer

“Wow in acht korte sessies, via zoom en totaal verschillende mensen. Bijzonder hoe veel je mij in deze korte tijd bij heb weten te brengen! Nu alleen nog even mijn examen halen, maar daar ben ik niet bang voor! Bedankt Sabina!”

Nik Fierens

“Sabina is an excellent Agile specialist and teacher. Her knowledge of Agile Scrum is impressive. Her advanced online course Mastering Agile in my business was a good combination of theoretical and practical subject material. This training gave me an insight of the essentials to become Scrum Master.”

Michiel Cleijne

“Sabina heeft ten tijde van de COVID-19 maatregelen op inventieve wijze de scrum master training naar een online formaat gebracht in wekelijkse sessies waarin voldoende ruimte is voor vragen en voor het bespreken van casussen uit de werkpraktijk. Het was een genoegen om een ervaren trainer als Sabina te hebben die ons openhartig en met veel enthusiasme de wereld van Agile inleidt. Dankzij deze interactieve manier van kennismaking met de theorie van de Agile framework en de toepassing ervan in de praktijk, heb ik een goed inzicht gekregen in de werkbaarheid van Agile en de rol van de scrum master hierin. De Scrum Master training van Sabina kan ik van harte aanbevelen.”

Liang Wai Chan

Vragen over ons trainingsaanbod?

Neem contact op met de Verandercoaches van Masterminds of Change.

Contact Sabina

+31 6 25 15 87 16
Sabina@mastermindsofchange.com
Baronielaan 193
4835 JK Breda
The Netherlands

Contact Gerard

+31 6 15 07 87 78
Gerard@mastermindsofchange.com
Harnjesweg 38
6707 EV Wageningen
The Netherlands

Copyright © 2021. All Rights Reserved. Masterminds of Change, Bureau BD & Bureau Konsilo. Concept en uitvoering: www.rjvanoosten.nl