Masterminds of Change

Kennis is macht. Samenwerken is kracht
Neem contact op

Partners

Onze Partners

Wij werken nauw samen met onze partners. Zo staan wij sterker in het realiseren van onze missie om werken bij de overheid leuker maken.

Onze partners bestaan uit verandermanagers, coaches en trainers. Daarnaast worden we geholpen door facilitators. Zo ondersteunen we publieke organisaties in hun verandering.

Bijvoorbeeld de Hermonde locatie voor ontmoetingen en events. Of onze allround communicatie specialist. Op deze pagina stellen wij onze partners graag aan u voor.

Hermonde

Verscholen in het bos in Bennekom ligt landgoed De Born. Hermonde bevindt zich in een vleugel van het markante gebouw. Masterminds of Change maakt gebruik van deze inspirerende locatie voor onze trainingen en bijeenkomsten.

Robert Jan van Oosten Grafisch Ontwerp

Niet alleen voor communicatieadvies over het verkondingen van onze missie kloppen we aan bij deze grafisch ontwerper. Ook voor onze website en andere media kunnen wij bij hem terecht.

Contact Sabina

+31 6 25 15 87 16
Sabina@mastermindsofchange.com
Baronielaan 193
4835 JK Breda
The Netherlands

Contact Gerard

+31 6 15 07 87 78
Gerard@mastermindsofchange.com
Harnjesweg 38
6707 EV Wageningen
The Netherlands

Copyright © 2021. All Rights Reserved. Masterminds of Change, Bureau BD & Bureau Konsilo. Concept en uitvoering: www.rjvanoosten.nl