Masterminds of Change

Wandelend inspiratie opdoen voor jouw bijdrage aan de publieke zaak
Neem contact op

Walking

Stappend spiegelen en sparren

Als betrokken veranderaars in het publieke domein worden we warm van het faciliteren van publiek leiderschap. Of je nu als bestuurder, manager, projectmedewerker, controller, agile coach, vrijwilliger of op andere manier bijdraagt aan de publieke zaak: Wij vinden het fijn om voor jou en je verandering (wandelend) van toegevoegde waarde te zijn.

Samen wandelen in de natuur

Sparren over de verandering in jouw organisatie.

Spiegelen over jouw leiderschap in de verandering.

Praten over wat jou bezig houdt als publiek leider en persoon.

Kortom: Tijdens een ontspannen wandeling denken we vanuit een frisse blik mee met jouw verandering. Onze veranderaars Gerard en Sabina nemen je een paar uur mee over de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug, de Brabantse bossen of andere mooie plek in de natuur, die we met elkaar kiezen. 

Waarom wandelen om te veranderen?

Positieve stappen zetten

Dat wandelen ruimte schept in hart en hoofd hoeven we je niet te vertellen. Al jaren ervaren we zelf hoe ontspannen en verbindend wandelen is. En sinds corona is wandelen misschien wel populairder dan ooit: We gaan steeds meer via digitaal samenwerken en kantoor wordt straks meer een ontmoetingsplek. Maar wat zet je gedachten beter op een rij, dan een wandeling met fijne collega of objectieve gesprekspartner?

Waardevolle gesprekspartner

Wij willen die objectieve gesprekspartner voor je zijn. Met ons analytisch vermogen, onze  intuïtie, levenservaring en interesses kunnen we van toegevoegde waarde voor je zijn. Met helikopterview, gezond verstand, maar ook op gevoel. Discreet en respectvol proberen we tot de kern te komen. Samen 2 tot 4 uur de frisse buitenlucht en natuur in. We zorgen voor een hapje en drankje onderweg en zoeken (letterlijk en figuurlijk) mooie uitzichtpunten.

Samen in de klei

Wat ons drijft en waar wij voor gaan is een wendbare, veerkrachtige en daadkrachtige overheid waar mensen met plezier en voldoening werken aan de publieke zaak. We kennen de overheid van binnenuit en staan nog dagelijks met onze voeten in de klei. Graag trekken we ook met jou de wandelschoenen aan en dragen wandelend bij aan verandering.  

Stappenplan

Je maakt met ons een afspraak voor een wandeling.

We verkennen met je het doel van de wandeling.

We overleggen waar en hoe lang we gaan wandelen. 

We gaan wandelen en wij zorgen voor een hapje en drankje.

Na de wandeling bepaal je wat de toegevoegde waarde is geweest.

Op basis van deze waarde bepaal je ons honorarium en eventueel vervolg.

Welke mogelijkheden zijn er nog meer? 

De mogelijkheden zijn legio. Wij zetten onze drive, onze capaciteiten (en ons wandelplezier) ook op andere manier voor de publieke zaak.

Neem bijvoorbeeld contact met ons op voor het begeleiden van groepswandelingen, maatwerk-trainingen met of zonder – wandelingen vanaf onze trainingslocatie in de Veluwse bossen of andere dienstverlening van Masterminds of Change.

Maar vooral zijn we beschikbaar voor het goede gesprek met jou ten dienste van jouw persoonlijke en publieke leiderschap!

Coaches

Sabina Renshof en Gerard Hoogendijk zijn twee verandercoaches. Beiden geschoold in de wereld van co-active coaching en coaching volgens het integral framework.  Wij koppelen daarmee zowel coaching op persoonlijk vlak alsook het coaching van organisatieontwikkeling en resultaten.

Sabina Renshof

Naast gepassioneerd agilista ben ik zangeres. Ik werk sinds 2009 met Agile, Scrum en andere raamwerken (SAFe). Van teamlevel, tot programma’s tot directies begeleidde en begeleid ik. Ik lardeer de training met vele voorbeelden uit mijn ervaring als coach, mentor, adviseur en leider in veranderingen.

Gerard Hoogendijk

Als Veranderaar in het publieke domein en Agile Coach help ik bestuurders, leidinggevenden en medewerkers van publieke organisaties in het praktisch versterken van verandervermogen in de complexe en snel veranderende samenleving. Onder meer via toepassing van het raamwerk Scrum in de publieke financiën en bedrijfsvoering.

Onze begeleidingsvormen kunnen onderdeel uit maken van verandertrajecten maar kunnen ook los daarvan aangevraagd worden.

Klaar voor de volgende stap? Neem contact op voor een wandelsessie.

Neem contact op met de Verandercoaches van Masterminds of Change.

Contact Sabina

+31 6 25 15 87 16
Sabina@mastermindsofchange.com
Baronielaan 193
4835 JK Breda
The Netherlands

Contact Gerard

+31 6 15 07 87 78
Gerard@mastermindsofchange.com
Harnjesweg 38
6707 EV Wageningen
The Netherlands

Copyright © 2021. All Rights Reserved. Masterminds of Change, Bureau BD & Bureau Konsilo. Concept en uitvoering: www.rjvanoosten.nl