Masterminds of Change Nieuws

Kies je veranderstrategie! MMOC met P-direkt – 2 oktober 14 – 16 uur
september 28, 2020
MMOC agile transformatie leiders van de rijksoverheid ontmoeten elkaar aanstaande vrijdag 2 oktober van 14 – 16 uur. Dit keer onderzoeken we de verschillende veranderstrategieën en leiden de transformatie leiders van P-direkt ons door hun aanpak.
Vragen als welke aanpak kies je? Hoe monitoor je de verandering? En wat zijn goede voorbeelden hiervoor? Samen met de leden van de MMOC-community onderzoeken we de overeenkomsten en verschillen.
Wil je ook lid worden van onze community en meedoen? sabina@mastermindsofchange.com.
image.png

Trainers

Sabina Renshof en Gerard Hoogendijk zijn twee verandermanagers. Beiden hebben ze ruim 20 jaar werkervaring in Agile transformaties voor rijksoverheid en lokale overheden als de Belastingdienst, DNB, BZK, NVWA, ProRail, Philips, Gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

Sabina Renshof

Naast gepassioneerd agilista ben ik zangeres. Ik werk sinds 2009 met Agile, Scrum en andere raamwerken (SAFe). Van teamlevel, tot programma’s tot directies begeleidde en begeleid ik. Ik lardeer de training met vele voorbeelden uit mijn ervaring als coach, mentor, adviseur en leider in veranderingen.

Gerard Hoogendijk

Als Veranderaar in het publieke domein en Agile Coach help ik bestuurders, leidinggevenden en medewerkers van publieke organisaties in het praktisch versterken van verandervermogen in de complexe en snel veranderende samenleving. Onder meer via toepassing van het raamwerk Scrum in de publieke financiën en bedrijfsvoering.

Weten hoe Masterminds of Change kan helpen bij jouw transformatie? 

Neem contact op met de Verandercoaches van Masterminds of Change.

Contact Sabina

+31 6 25 15 87 16
Sabina@mastermindsofchange.com
Baronielaan 193
4835 JK Breda
The Netherlands

Contact Gerard

+31 6 15 07 87 78
Gerard@mastermindsofchange.com
Harnjesweg 38
6707 EV Wageningen
The Netherlands

Copyright © 2021. All Rights Reserved. Masterminds of Change, Bureau BD & Bureau Konsilo. Concept en uitvoering: www.rjvanoosten.nl