Masterminds of Change Nieuws

Kies je volgende veranderstap! P-direkt over hun verandertraject in bijeenkomst MMOC
oktober 11, 2020
Wat brengt de community Agile Transformatie Leiders in de Rijksoverheid? Eefje en Jorg over dilemma's in de veranderaanpak voor P- direkt.
“Vorige week hebben we kritisch gekeken naar de agile ontwikkeling van P-Direkt. Wat zijn goede volgende stappen om te nemen richting nog betere en transparantere dienstverlening? We hebben mooie input opgehaald waarmee we verder kunnen, fijn!”
De community biedt de mogelijkheid om in veilige collegiaal sparrende sfeer 
  • samen te werken aan cases,
  • je eigen dilemma's voor te leggen en advies in te winnen bij ervaren collega's,
  • te ontdekken hoe anderen het doen en daarvan te leren.
Wil je ook deelnemen? Volgende bijeenkomst is vrijdag 6 november 2020 van 14 – 16 uur: sabina@mastermindsofchange.com
image.png

Trainers

Sabina Renshof en Gerard Hoogendijk zijn twee verandermanagers. Beiden hebben ze ruim 20 jaar werkervaring in Agile transformaties voor rijksoverheid en lokale overheden als de Belastingdienst, DNB, BZK, NVWA, ProRail, Philips, Gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

Sabina Renshof

Naast gepassioneerd agilista ben ik zangeres. Ik werk sinds 2009 met Agile, Scrum en andere raamwerken (SAFe). Van teamlevel, tot programma’s tot directies begeleidde en begeleid ik. Ik lardeer de training met vele voorbeelden uit mijn ervaring als coach, mentor, adviseur en leider in veranderingen.

Gerard Hoogendijk

Als Veranderaar in het publieke domein en Agile Coach help ik bestuurders, leidinggevenden en medewerkers van publieke organisaties in het praktisch versterken van verandervermogen in de complexe en snel veranderende samenleving. Onder meer via toepassing van het raamwerk Scrum in de publieke financiën en bedrijfsvoering.

Weten hoe Masterminds of Change kan helpen bij jouw transformatie? 

Neem contact op met de Verandercoaches van Masterminds of Change.

Contact Sabina

+31 6 25 15 87 16
Sabina@mastermindsofchange.com
Baronielaan 193
4835 JK Breda
The Netherlands

Contact Gerard

+31 6 15 07 87 78
Gerard@mastermindsofchange.com
Harnjesweg 38
6707 EV Wageningen
The Netherlands

Copyright © 2021. All Rights Reserved. Masterminds of Change, Bureau BD & Bureau Konsilo. Concept en uitvoering: www.rjvanoosten.nl