Masterminds of Change Nieuws

Mastering Evolving Leadership – 12,19 of 26 Mei 2021 /Online Workshop van 9 – 12
april 28, 2021
Organizational transformation is alway a product of the inner development of those who lead it. (quote from Evolvagility, 2019). 

In veel (agile)transformatie trajecten hebben we het over het “veranderen” van mindset, cultuur en leiderschap. Graag neem ik jullie mee in een andere kijk op leiderschapsontwikkeling tijdens de workshop “evolving leadership capability”. In 3 uur tijd neem ik je mee in concepten/ideeën voor VUCA leadership. Workshops vinden plaats op 12, 19 en 26 mei van 9 – 12 uur. Kosten bedragen EURO 675,00 ex btw per persoon. Aanmelden kan via sabina@mastermindsofchange.com of via linkedIn berichtje.  Minimaal aantal deelnemers is 12 in verband met interactie in groepjes tussen deelnemers.

Trainers

Sabina Renshof en Gerard Hoogendijk zijn twee verandermanagers. Beiden hebben ze ruim 20 jaar werkervaring in Agile transformaties voor rijksoverheid en lokale overheden als de Belastingdienst, DNB, BZK, NVWA, ProRail, Philips, Gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

Sabina Renshof

Naast gepassioneerd agilista ben ik zangeres. Ik werk sinds 2009 met Agile, Scrum en andere raamwerken (SAFe). Van teamlevel, tot programma’s tot directies begeleidde en begeleid ik. Ik lardeer de training met vele voorbeelden uit mijn ervaring als coach, mentor, adviseur en leider in veranderingen.

Gerard Hoogendijk

Als Veranderaar in het publieke domein en Agile Coach help ik bestuurders, leidinggevenden en medewerkers van publieke organisaties in het praktisch versterken van verandervermogen in de complexe en snel veranderende samenleving. Onder meer via toepassing van het raamwerk Scrum in de publieke financiën en bedrijfsvoering.

Weten hoe Masterminds of Change kan helpen bij jouw transformatie? 

Neem contact op met de Verandercoaches van Masterminds of Change.

Contact Sabina

+31 6 25 15 87 16
Sabina@mastermindsofchange.com
Baronielaan 193
4835 JK Breda
The Netherlands

Contact Gerard

+31 6 15 07 87 78
Gerard@mastermindsofchange.com
Harnjesweg 38
6707 EV Wageningen
The Netherlands

Copyright © 2021. All Rights Reserved. Masterminds of Change, Bureau BD & Bureau Konsilo. Concept en uitvoering: www.rjvanoosten.nl