Masterminds of Change Nieuws

Masterminds of Change: Our journey continues, wanna walk with us?
oktober 3, 2021
Hoe meer minds hoe breder onze blik op agile transformatie

Sinds een jaar ontmoeten Agile Transformation Leaders uit de rijksoverheid elkaar om samen te leren van elkaar, energie te vinden voor de volgende stappen en samen te ontdekken wat goede stappen zijn. Onze eerstvolgende bijeenkomst is op 15 oktober aanstaande van 14 – 16.30. We zouden uitbreiding van het netwerk erg verwelkomen, om zo onze blik op wat ons hindert in transformaties, waar we mee worstelen breder te maken. Heb je zin om aan te sluiten? Stuur een berichtje naar sabina@ mastermindsofchange. com. Je bent meer dan van harte welkom.

Trainers

Sabina Renshof en Gerard Hoogendijk zijn twee verandermanagers. Beiden hebben ze ruim 20 jaar werkervaring in Agile transformaties voor rijksoverheid en lokale overheden als de Belastingdienst, DNB, BZK, NVWA, ProRail, Philips, Gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

Sabina Renshof

Naast gepassioneerd agilista ben ik zangeres. Ik werk sinds 2009 met Agile, Scrum en andere raamwerken (SAFe). Van teamlevel, tot programma’s tot directies begeleidde en begeleid ik. Ik lardeer de training met vele voorbeelden uit mijn ervaring als coach, mentor, adviseur en leider in veranderingen.

Gerard Hoogendijk

Als Veranderaar in het publieke domein en Agile Coach help ik bestuurders, leidinggevenden en medewerkers van publieke organisaties in het praktisch versterken van verandervermogen in de complexe en snel veranderende samenleving. Onder meer via toepassing van het raamwerk Scrum in de publieke financiën en bedrijfsvoering.

Weten hoe Masterminds of Change kan helpen bij jouw transformatie? 

Neem contact op met de Verandercoaches van Masterminds of Change.

Contact Sabina

+31 6 25 15 87 16
Sabina@mastermindsofchange.com
Baronielaan 193
4835 JK Breda
The Netherlands

Contact Gerard

+31 6 15 07 87 78
Gerard@mastermindsofchange.com
Harnjesweg 38
6707 EV Wageningen
The Netherlands

Copyright © 2021. All Rights Reserved. Masterminds of Change, Bureau BD & Bureau Konsilo. Concept en uitvoering: www.rjvanoosten.nl