Masterminds of Change Nieuws

Nieuwe community: adaptief bestuur lokale overheden op 24 juni van 14 – 16 uur
juni 10, 2020
Masterminds of Change start een nieuwe community voor lokale overheden: Adaptief bestuur in de context van beleidsprioritering tot opgave gericht werken.

Op woensdag 24 juni starten we onze eerste online meeting! Van 14 – 16 uur. Je kunt je aanmelden door de link te volgen en je aan te melden. Of neem contact op info@mastermindsofchange.com.

Wat is het?
Een Masterminds of Change – community is een onafhankelijk platform voor adaptief bestuurders en managers binnen de lokale overheid, zoals gemeenten en samenwerkingsverbanden.  We versterken elkaars capability, helpen elkaar met onze transformaties en bespreken dillemma’s. Het is meer dan alleen uitwisselen. Het is ook co-creëren.  Dus halen en brengen en ook doelgericht

Waarom deze community?
Op dit moment is er nog geen platform binnen de lokale overheid dat de mogelijkheid biedt tot van elkaar leren.  Deze community wil die start maken. Er is veel behoefte aan uitwisselen onder gelijkgestemden en meehelpen. Doel is het dus vooral om de kennis en ervaring binnen de lokale overheden verder te brengen, voor en door veranderaars.

Voor wie is het?
Voor en door agile transformatie leiders in dienst van lokale overheden. Heel nadrukkelijk geen community (nog) voor externe adviseurs.  De deelnemers  bepalen zelf de agenda, inhoud en worden door MMOC gefaciliteerd.

Wat doen we daar?
We ontmoeten elkaar maandelijks – op dit moment via online tools, bespreken case en/of dilemma’s en delen kennis in dito online tools.

Welke spelregels hanteren we?
In principe kan iedere agile transformation leader (manager, coach, scrum master, directeur, productmanager etc) deelnemen. Je meldt je aan via info@mastermindsofchange.com

Halen en brengen! Open, eerlijk en veilig

Waarom MMOC als facilitator?
Je vraagt je nu misschien af: geen externen, maar hoe zit het dan met Sabina Renshof en Gerard Hoogendijk?
Sabina en Gerard hebben het initiatief gestart in 2018. Als ervaren veranderaars in het publiek domein hebben we gezien dat er weinig over organisatiegrenzen heen wordt gekeken. Anders dan tijdens congressen of bezoekjes. Maar echt samenwerken om elkaar beter te maken.
Wij brachten ons netwerk  bij elkaar, zodat zij kunnen uitwisselen, zonder commercieel belang. Waarom? Een sterk, veerkrachtig, wendbaar publiek domein is waar wij voor staan. Onze purpose dus.
Als de community een andere plek vindt binnen de rijksoverheid, dan mag daar niets in de weg staan om over te stappen. Wij geloven in de kracht van het netwerk, dat over organisatiegrenzen heen elkaar versterkt.

Eerste bijeenkomst
Woensdag 24 juni  2020 van 14 – 16 uur!

Trainers

Sabina Renshof en Gerard Hoogendijk zijn twee verandermanagers. Beiden hebben ze ruim 20 jaar werkervaring in Agile transformaties voor rijksoverheid en lokale overheden als de Belastingdienst, DNB, BZK, NVWA, ProRail, Philips, Gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

Sabina Renshof

Naast gepassioneerd agilista ben ik zangeres. Ik werk sinds 2009 met Agile, Scrum en andere raamwerken (SAFe). Van teamlevel, tot programma’s tot directies begeleidde en begeleid ik. Ik lardeer de training met vele voorbeelden uit mijn ervaring als coach, mentor, adviseur en leider in veranderingen.

Gerard Hoogendijk

Als Veranderaar in het publieke domein en Agile Coach help ik bestuurders, leidinggevenden en medewerkers van publieke organisaties in het praktisch versterken van verandervermogen in de complexe en snel veranderende samenleving. Onder meer via toepassing van het raamwerk Scrum in de publieke financiën en bedrijfsvoering.

Weten hoe Masterminds of Change kan helpen bij jouw transformatie? 

Neem contact op met de Verandercoaches van Masterminds of Change.

Contact Sabina

+31 6 25 15 87 16
Sabina@mastermindsofchange.com
Baronielaan 193
4835 JK Breda
The Netherlands

Contact Gerard

+31 6 15 07 87 78
Gerard@mastermindsofchange.com
Harnjesweg 38
6707 EV Wageningen
The Netherlands

Copyright © 2021. All Rights Reserved. Masterminds of Change, Bureau BD & Bureau Konsilo. Concept en uitvoering: www.rjvanoosten.nl