Masterminds of Change Nieuws

Online Workshop Agile Governance and Control – Vrijdag 23 oktober 2020 van 9 tot 13 uur
oktober 12, 2020

 

Hoe bevorder ik samenwerking tussen bestuur, management en medewerkers in mijn organisatie met wendbare processen voor besturing, control en risicomanagement?

 

Na deze online sessie ga je goed toegerust op pad om stappen te zetten in het meer wendbaar maken van de governance van je organisatie. Je blijft op passende wijze ‘in control’ in snelle en complex veranderende omgevingen.

 

 

In deze dynamische, interactieve sessie kijken we samen met een ervaren begeleider naar zowel de Agile theorie als de toepassing in de praktijk. We doen dat aan de hand van een tiental leidende principes. Daarnaast behandelen we de vertaling naar jouw eigen situatie en nemen hiervoor vooraf contact met je op. 

 

Kosten bedragen EURO 275,00 per deelnemer exclusief BTW. Aanmelden kan via gerard@mastermindsofchange.com.

 

image.png

Trainers

Sabina Renshof en Gerard Hoogendijk zijn twee verandermanagers. Beiden hebben ze ruim 20 jaar werkervaring in Agile transformaties voor rijksoverheid en lokale overheden als de Belastingdienst, DNB, BZK, NVWA, ProRail, Philips, Gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

Sabina Renshof

Naast gepassioneerd agilista ben ik zangeres. Ik werk sinds 2009 met Agile, Scrum en andere raamwerken (SAFe). Van teamlevel, tot programma’s tot directies begeleidde en begeleid ik. Ik lardeer de training met vele voorbeelden uit mijn ervaring als coach, mentor, adviseur en leider in veranderingen.

Gerard Hoogendijk

Als Veranderaar in het publieke domein en Agile Coach help ik bestuurders, leidinggevenden en medewerkers van publieke organisaties in het praktisch versterken van verandervermogen in de complexe en snel veranderende samenleving. Onder meer via toepassing van het raamwerk Scrum in de publieke financiën en bedrijfsvoering.

Weten hoe Masterminds of Change kan helpen bij jouw transformatie? 

Neem contact op met de Verandercoaches van Masterminds of Change.

Contact Sabina

+31 6 25 15 87 16
Sabina@mastermindsofchange.com
Baronielaan 193
4835 JK Breda
The Netherlands

Contact Gerard

+31 6 15 07 87 78
Gerard@mastermindsofchange.com
Harnjesweg 38
6707 EV Wageningen
The Netherlands

Copyright © 2021. All Rights Reserved. Masterminds of Change, Bureau BD & Bureau Konsilo. Concept en uitvoering: www.rjvanoosten.nl