Masterminds of Change Nieuws

Patrick Rancuret van Autoriteit Consument en Markt over Community Agile Transformations Rijk
juli 13, 2020
Tips, Best Practices, Aanpak en Advies voor concrete dilemma's
Wat fijn om te sparren met collega's uit andere organisaties; ieder met eigen ervaringen en goede tips! Ik had twee vraagstukken die ik vanuit de ACM wilde inbrengen in de community: hoe betrek ik non-IT (en soms agile-sceptische) stakeholders en wat doet online werken met de zichtbaarheid van 'agile'? Naast waardevolle praktische tips (ook vanuit huis visueel blijven werken!) had ik veel aan de best practices en aanpak van anderen. Juist omdat we zelf nog aan het begin staan van een agile transformatie was het fijn om te horen van collega's die al verder zijn. 

Patrick Rancuret
image.png

Trainers

Sabina Renshof en Gerard Hoogendijk zijn twee verandermanagers. Beiden hebben ze ruim 20 jaar werkervaring in Agile transformaties voor rijksoverheid en lokale overheden als de Belastingdienst, DNB, BZK, NVWA, ProRail, Philips, Gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

Sabina Renshof

Naast gepassioneerd agilista ben ik zangeres. Ik werk sinds 2009 met Agile, Scrum en andere raamwerken (SAFe). Van teamlevel, tot programma’s tot directies begeleidde en begeleid ik. Ik lardeer de training met vele voorbeelden uit mijn ervaring als coach, mentor, adviseur en leider in veranderingen.

Gerard Hoogendijk

Als Veranderaar in het publieke domein en Agile Coach help ik bestuurders, leidinggevenden en medewerkers van publieke organisaties in het praktisch versterken van verandervermogen in de complexe en snel veranderende samenleving. Onder meer via toepassing van het raamwerk Scrum in de publieke financiën en bedrijfsvoering.

Weten hoe Masterminds of Change kan helpen bij jouw transformatie? 

Neem contact op met de Verandercoaches van Masterminds of Change.

Contact Sabina

+31 6 25 15 87 16
Sabina@mastermindsofchange.com
Baronielaan 193
4835 JK Breda
The Netherlands

Contact Gerard

+31 6 15 07 87 78
Gerard@mastermindsofchange.com
Harnjesweg 38
6707 EV Wageningen
The Netherlands

Copyright © 2021. All Rights Reserved. Masterminds of Change, Bureau BD & Bureau Konsilo. Concept en uitvoering: www.rjvanoosten.nl