Masterminds of Change Nieuws

Start Mastering your Business – Scrum Master in de praktijk
september 9, 2020
“Vol verbazing kijk ik terug naar 8 korte lessen waar ik een heuse ontwikkeling heb doorgemaakt en ontzettend veel geleerd heb. Toch ook heel bijzonder dat je in 8 lessen via videobellen 4 compleet verschillende mensen tot elkaar heb weten te brengen en een veilige omgeving gecreëerd hebt”. (Deelnemer over leercurve gedurende training)
4 deelnemers namen deel aan de Scrum Master in de Prakijk training die in maart en april dit jaar plaatsvond: 8 bijeenkomsten van 2 uur, online. Een intensieve training voor mensen die scrum samen willen doorleven om te bepalen wat het voor hen en hun organisaties betekent. Kennis nemen van de inhoud kun je thuis, maar samen doorleven wat het precies betekent is andere koek.
We starten weer! We zijn op zoek naar mensen die door omstandigheden genoodzaakt zijn om ’s avonds de training te volgen. We houden daar rekening mee. Naast kennis van scrum events en rollen, kijken we ook naar cases en persoonlijke ontwikkeling. Trainers zijn zeer ervaren in zelf organisaties begeleiden en niet alleen trainen. Brengen dus een schat van know how en valkuilen die ze zelf hebben doorleefd. Zowel binnen als buiten IT. Masterminds of Change beschikt wereldwijd over een van de eerste drie trainers die het prestigieuze ICAgile Expert Coaching examen hebben gehaald en die trainer ontmoet je!
Wil je deelnemen in een kleine groep (maximaal 12 mensen)? Neem dan contact op met Sabina voor een kennismaking, prijs en inhoud van de training: Sabina@mastermindsofchange.com
image.png

Trainers

Sabina Renshof en Gerard Hoogendijk zijn twee verandermanagers. Beiden hebben ze ruim 20 jaar werkervaring in Agile transformaties voor rijksoverheid en lokale overheden als de Belastingdienst, DNB, BZK, NVWA, ProRail, Philips, Gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

Sabina Renshof

Naast gepassioneerd agilista ben ik zangeres. Ik werk sinds 2009 met Agile, Scrum en andere raamwerken (SAFe). Van teamlevel, tot programma’s tot directies begeleidde en begeleid ik. Ik lardeer de training met vele voorbeelden uit mijn ervaring als coach, mentor, adviseur en leider in veranderingen.

Gerard Hoogendijk

Als Veranderaar in het publieke domein en Agile Coach help ik bestuurders, leidinggevenden en medewerkers van publieke organisaties in het praktisch versterken van verandervermogen in de complexe en snel veranderende samenleving. Onder meer via toepassing van het raamwerk Scrum in de publieke financiën en bedrijfsvoering.

Weten hoe Masterminds of Change kan helpen bij jouw transformatie? 

Neem contact op met de Verandercoaches van Masterminds of Change.

Contact Sabina

+31 6 25 15 87 16
Sabina@mastermindsofchange.com
Baronielaan 193
4835 JK Breda
The Netherlands

Contact Gerard

+31 6 15 07 87 78
Gerard@mastermindsofchange.com
Harnjesweg 38
6707 EV Wageningen
The Netherlands

Copyright © 2021. All Rights Reserved. Masterminds of Change, Bureau BD & Bureau Konsilo. Concept en uitvoering: www.rjvanoosten.nl