Masterminds of Change Nieuws

Tweede meeting Masterminds of Change: Agile Transformatie Leiders in de Rijksoverheid
mei 4, 2020

Hoe is management aangehaakt bij de agile transformatie en hoe krijg je eigenaar / stakeholders betrokken bij de andere manier van sturen?

Vrijdag 8 mei ontmoeten agile transformation leiders van 10 rijksoverheidsorganisaties elkaar om aan de hand van een case dit onderwerp te bespreken en dilemma’s een stuk verder te brengen. Voor deze bijeenkomst werken we aan de hand van een case en doet ook de directeur mee die ons meeneemt in de route die afgelegd is en wordt.

Ben je van de agile transformatie binnen de rijksoverheid? Wil je halen en brengen en meewerken? Neem dan contact op met info@mastermindsofchange.com

Trainers

Sabina Renshof en Gerard Hoogendijk zijn twee verandermanagers. Beiden hebben ze ruim 20 jaar werkervaring in Agile transformaties voor rijksoverheid en lokale overheden als de Belastingdienst, DNB, BZK, NVWA, ProRail, Philips, Gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

Sabina Renshof

Naast gepassioneerd agilista ben ik zangeres. Ik werk sinds 2009 met Agile, Scrum en andere raamwerken (SAFe). Van teamlevel, tot programma’s tot directies begeleidde en begeleid ik. Ik lardeer de training met vele voorbeelden uit mijn ervaring als coach, mentor, adviseur en leider in veranderingen.

Gerard Hoogendijk

Als Veranderaar in het publieke domein en Agile Coach help ik bestuurders, leidinggevenden en medewerkers van publieke organisaties in het praktisch versterken van verandervermogen in de complexe en snel veranderende samenleving. Onder meer via toepassing van het raamwerk Scrum in de publieke financiën en bedrijfsvoering.

Weten hoe Masterminds of Change kan helpen bij jouw transformatie? 

Neem contact op met de Verandercoaches van Masterminds of Change.

Contact Sabina

+31 6 25 15 87 16
Sabina@mastermindsofchange.com
Baronielaan 193
4835 JK Breda
The Netherlands

Contact Gerard

+31 6 15 07 87 78
Gerard@mastermindsofchange.com
Harnjesweg 38
6707 EV Wageningen
The Netherlands

Copyright © 2021. All Rights Reserved. Masterminds of Change, Bureau BD & Bureau Konsilo. Concept en uitvoering: www.rjvanoosten.nl